Fra det lille vinhus Le Rive, Norditalien.
Farve, duft og smag: Intens rød farve med granatnuancer og noter af kirsebær, brombær og blomme, ledsaget af en krydret aroma.
Druesort: 100% Raboso – tørrede druer
Velegnet til: Generelt en meget alsidig vin. Fremragende til rødt kød vildt eller lagrede oste. Nydes i stort glas ved 18 gr.
Lagring: De høstede druer, der er placeret på stativer, gennemgår en visnende periode for at opnå en blødere og mere fyldig vin. Herefter presses de og mosten sammen med skindet lader sig gære og macerere i 4-5 uger. Til sidst, efter reol og presning, lægges mostvinen på 5 hl egetræsfade, hvor den vil modne i ca. 3 år. Vinen tappes derefter på flaske og hviler i 6 måneder.
Alkoholprocent: 15,5 %
Serveringstemperatur: 18-20 ° C
Pris/fl. 75 cl. kr.: 225 kr.